Over Pauline – Shiatsu therapeute

Waar voor velen het leven vanzelfsprekend is, is het voor mij een geschenk. Iets wat je moet koesteren, onderhouden en waar je steeds aan moet blijven werken.

Mensen helpen is vanaf kinds af aan een passie van mij geweest. Ik dacht er nooit over na, maar gaf gehoor aan mijn gevoel om te willen helpen. 

Na de nodige omzwervingen en de taak als moeder brak er een tijd aan waardoor ik weer de regie over mijn leven in eigen handen kon  nemen en te gaan doen wat ik echt leuk vindt. Iets wat mij voldoening geeft maar mij ook uitdaagt in het constante leerproces die het leven keer op keer te bieden heeft. Hoe leuk is het om je passie, leergierigheid en ervaring toe te passen in je werkende leven.

Zo ben ik op het pad gekomen van de Oosterse geneeskunde waarin niet alleen naar het lichaam, maar ook naar de geest wordt gekeken. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

Met Shiatsu therapie zorg ik ervoor dat zowel lichaam als geest geholpen worden weer de juiste balans te hervinden en zo het zelfgenezend vermogen te stimuleren.