Werkwijze

Voorbereiding

Ik behandel op een futon (Japans katoenen matras) op de grond en adviseer altijd om makkelijk zittende katoenen kleding aan te doen. 
Graag ook minimaal één uur voor de behandeling niet meer eten.

Behandeling

Tijdens een uitgebreide anamnese door middel van vragen stellen ga ik kijken naar de specifieke behoefte van jouw lichaam en komt de diepere oorzaak van klachten aan het licht. Deze kunnen zowel fysiek als emotioneel zijn. Door de Shiatsu behandeling nodig ik het lichaam uit om het zelfhelend 

vermogen aan te roepen en klachten te verlichten.

Tevens bied ik begeleiding bij aanpassingen aan levensstijl en voeding als hierin oorzaken voor de klachten blijken te zitten.

Vanuit mijn gevoel, het respect en onbevoordeeldheid voor de mens in zijn geheel, pas ik mijn behandeling toe. Zo kan ik helpen om je eigen kracht terug te vinden. 

Verder lezen?

Hieronder kan je over meerdere onderwerpen verder lezen in verschillende categorieën als je het interessant vindt.
Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. 

5 elementen

De 5 elementen

Het element Hout staat symbool voor groei van energie, voor het voorjaar. Na het yin van de winter is er nu weer ruimte voor het yang. Voor beweging, voor actie! Hout is onstuimig maar wel licht ontvlambaar, want de beweging wordt gedreven door een ongekende kracht, die grenst aan die van woede.

Lees verder >>